Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag?

Kijk eens bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Stuur gerust een e-mail naar info@postkadoosbestellen.nl of neem contact op via het contact-formulier. We helpen je graag!

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de kosten voor verzending?

Brievenbuscadeaus versturen wij voor het lage tarief van €3,95. Cadeaupakketten vallen onder pakketpost en dat versturen wij voor €5,95.

Kan ik een cadeau alvast bestellen, maar dat het later wordt bezorgd?

Ja, dat is mogelijk! Geef in de winkelwagen de datum aan wanneer het pakket moet worden opgestuurd.

Je kunt ook kiezen voor een 'Maak open op je verjaardag' sticker. Zo kan je het cadeau al eerder verzenden, maar dan weet de ontvanger dat het pas op zijn/haar verjaardag mag worden opengemaakt.

Wordt het cadeau mooi verpakt?

Ja, de ontvanger ontvangt het pakket echt als een cadeau. De cadeaus worden verpakt in
zijdepapier en daar omheen strikken we een mooie gouden lint. We maken het extra feestelijk met leuke bijpassende stickers en confetti. Aan de buitenkant van het cadeaupakket zit een sticker met de tekst ‘Cadeautje voor jou’ en het is mogelijk om een gratis kaart toe te voegen met een persoonlijke boodschap.

Hoe weet de ontvanger van wie het cadeau komt?

Het is mogelijk om een gratis kaart toe te voegen met een persoonlijke boodschap. Liever geen kaart? Dan zetten we je naam op de kaart 'Geniet ervan!' van Postkadoos.

Wordt er een factuur in het cadeaupakket gedaan?

Nee, wij voegen nooit een factuur toe. Wil je toch graag de factuur ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@postkadoosbestellen.nl en wij sturen het je per e-mail.

Kan het cadeau rechtstreeks naar de ontvanger worden gestuurd?

Dat kan zeker en voor deze optie wordt ook het meest gekozen. Vul de adresgegevens in van de ontvanger en wij sturen het rechtstreeks naar de ontvanger. Gegarandeerd een leuke verrassing per post!

Zit er een verzendlabel op het cadeaupakket als ik het pakket zelf wil geven?

Nee, als je het cadeaupakket naar je eigen adres laat sturen dan verzenden we deze in een extra verzendzak. Op de verzendzak plakken we het verzendlabel zodat er geen adres op het cadeaupakket staat.